Tijs Coessens - Restaurant Dell'Anno en Lounge Punta K Kortrijk
Meyer's Garden N1
4.5cl Meyer's Gin
6cl appelsap
2cl vlierbloesemsiroop
1cl limoensap
Old fashioned glass, crushed ice en kiwi.
Meyer's Monroe
5cl Meyer's Gin
2cl suikersiroop
1cl limoensap
Shake met hibiscusblaadjes en ijs tot het gewenste kleur.
Strain in champagneglas.
Voeg 7cl mousserende wijn toe.
Werk af met een witte aardbei.
Thierry De Bruyne - Bar-Trends
Meyer's Cosmo
4cl Meyer's Gin
1.5cl triple sec
1.5cl limoensap
3cl veenbessensap
Martini glass, schijfje limoen, shake en strain.
Meyer's Wallbanger
4.5cl Meyer's Gin
1.5cl galliano
9cl sinaasappelsap
Shake en strain over ijs in een longdrinkglas, werk af met zeste van sinaasappel.
Meyer's Pink Gin
7cl Meyer's Gin
1 scheutje Angostura bitters
Stir and strain in een Martini glass, werk af met citroenschil.
Meyer's Swizzle
5cl Meyer's Gin
2cl Elexir d'Anvers
2cl Frangelico
2cl simple syrup
2cl lemon juice
Shake en strain over crushed ice in een collinsglass. Werk af met citroenschil en een verse hazelnoot.
Meyer's 75
4cl Meyer's Gin
2cl suikersiroop
1cl citroensap
7cl champagne
Shake en strain. Top champagne. Werk af met citroenzeste.
Meyer's Angel
4,5cl Meyer's Gin
2,5cl groene creme de menthe
1 scheutje Angostura bitter
2cl limoensap
Shake en stir. Werk af met limoenschil.